Stash
It's all about the details
It's all about the details

Craig Steely: Kurokawa


Arkitektkontoret Craig Steely har designet huset Kurokawa/Fishman House ved Big Island, Hawaii. Boligen er lokalisert i et område omringet av lava etter utallige vulkanutbrudd. Til inspirasjon for nybygg eller rehabilitering.

Arkitektkontoret Craig Steely har designet dette huset på Hawaii og har benyttet mye tre både inne og ute. Store bjelker ligger i taket og store vindusflater gir flott utsikt til resten av eiendommen. Huset har en godt bearbeidet hage som gir litt “farge” til et ellers grått, lavadekket område.


Kjøkkenet har fått et innslag av blått og har sitteplass både ved kjøkkenøy og spisebord for middager – med eller uten gjester.


En stor veranda tilpasset både den som liker skygge og den som liker sol.


Her vises spiseplassen, med godt lys fra de mange store vinduene som går fra gulv til tak.


Bolig over to etasjer med veranda i andre etasje og stor uteplass i underetasjen. Store vinduer sørger for mye dagslys. De små vinduene i andre etasje gir utsyn på kjøkkenet. Huset har fått en farge som ikke er for prangende.


Trappen mellom første og andre etasje er en vindeltrapp som tar minimalt med plass, den er i stål og har fått farge som passer det øvrige interiøret i boligen.

Kilde/bilder: Craig Steely