Stash
It's all about the details
It's all about the details

Interiørstylisten Gitte Kjær


Stylisten Gitte Kjær tar nydelige fotografier med en unik sans for detaljer, hvor styling for private hjem er i fokus. Gitte Kjær har hatt mange  jobber for diverse interiørmagasiner, til inspirasjon for oss som er interiør- og designinteressert.

Gitte Kjær har sammen med blant annet fotografene Gunnar Merril, John Bendtsen, Anders Schonnemann og Mikkel Mortensen har de fotografert private hjem med et rustikt uttrykk, bruk av betong og treverk for å skape konstrast. Besøk Gitte Kjær på nett for inspirasjon.


Rustikk vegg med en dash lilla


Lilla og glossy kommode


Her kunne jeg hatt avslappende dager/uker.

Lampen Aeros designet av Ross Lovegrove for Louis Poulsen. Her avbildet i sølv. Les mer og se bilder av denne flotte og unike lampen.

Kilde/bilder: Gitte Kjær