Stash
It's all about the details
It's all about the details

Flotte puter fra Lene Frantzen


Lene Frantzen er en dansk tekstildesigner mest kjent for sitt design “The Slice”. Et levende design, med et morsomt virrvarr av farger og mønstre, og samtidig så enkelt og elegant. Putene ser ut som årringer.

Lene Frantzen designer og produserer hver eneste pute selv. Den store interessen for filt begynte i 1990 med en blanding av fils og metall. Hun har mottatt mange priser og utmerkelser for arbeidene sine.


Dekorativ pute i ulike farger for å brekke opp enfarget sofa.


Puter til bruk på gulvet.


Pute til bruk på stoler. Praktisk når du sitter lenge ved middagsbordet.


Unikt design av teppe, de finnes i flere ulike farger.


Puffer i filt som er behagelig å sitte på.

Kilde/bilder: Lene Frantzen