Stash
It's all about the details
It's all about the details

Peiser fra Modus Fireplaces


Engelske Modus Fireplaces designer ovner og peiser for montering, både enkeltstående og veggmontert. De har designet mange typer, kanskje finner du ideer og inspirasjon til din peis enten du skal bygge ny eller erstatte den gamle.

Hos Modus Design Fireplaces kan du velge mellom mange ulike design og funksjoner. Noen av dem er montert fra tak til gulv, andre er plassert midt i rommet med pipen hengende fra taket. Ta en titt, flotte bilder og mange muligheter.


En hel vegg inneholder pipen og en peis støpt i mur. Lekkert med grått og sølv.


Peis i grått dekket med store murblokker. Kjekk oppbevaring av ved i nærheten. Flammene vises fra tre sider.


Morsomt teppe i kuskinn i tillegg til flott lampe og rustikke vegger.


Unik peis med fargerike bilder på veggen.

Kilde/bilder: Modus Design Fireplaces