Stash
It's all about the details
It's all about the details

Kitchen and bathroom from Tvis

1
Tvis Køkkener has a long tradition in designing kitchens, started in Denmark 1950, when Anna og Poul Frandsen started Tvis. Inspiration to both kitchen and batroom.

Med forhandlere i hele Skandinavia har Tvis utviklet flere alternative kjøkkener og etter hvert også baderomsmøbler  i ulik design, for ulike kunders behov. Her er eksempler for inspirasjon, kanskje til ditt nye kjøkken eller baderom?

2
Red and black lombination in batroom

3
Love the view

4
Masse skapplass med skap i mørk finish, også her med en praktisk kjøkkenøy.

5
Kjøkkenskap i sort glanset materiale. Fargerik detajl med orange vegg mellom benkeplate og overskap. Oppbevaring i underskap på kjøkkenøy.

6
Stort kjøkken med utgang til veranda, plass til å innta frokosten og litt surfing på nett. Store skap i brunt er montert mot ytterveggen, her med montert tv bak spiseplassen.

7
Liker veggen i mur, mye skapplass og plass til mange gjester. Gjestene kan i tillegg holde kokken med selskap mens maten lages ferdig.

8
Her er det på liten plass laget en åpen kjøkkenløsning med arbeidsplass, en liten og spesiell sofa pluss et morsomt bilde over sofaen.

9
Lysegrønn farge på veggen. Liker eller ikke? Lampen PH Kongle av Poul Henningsen.

10
Festlig innslag av gult på veggen, kjøkkenøy er tilstede på nesten alle bilder.

11
Baderom med “kakkelert” vegg i rosa, dusjen er holdt i gråtone.

12
Skulle gjerne visst mer om tapeten som er montert på veggen, sykedeliske firkanter i gull for et eksklusivt uttrykk. Ellers god skapplass.

13
Ønsker du å finne forhandlere i Norge så besøk nettsiden for å finne den som er nærmeste der du bor. Det er alltid nyttig å ta turen innom for å snakke med eksperter innen både kjøkken og bad.

Kilde/bilder: Tvis