Stash
It's all about the details
It's all about the details

Design din egen tapet


Hos det engelske selskapet Vizzon Decor kunne du designe din egen tapet, i de farger og mønster du måtte ønske. Med utgangspunkt i  maler kan du enten bruke ferdig grafikk eller fotografier for å lage den veggen som det finnes kun én av.

The link is broken so the company have moved or does not exisit anymore.
Vizzon Decor tilbyr et verktøy hvor det mulig å designe og bestille din egen tapet. Med over 3000 ferdige designmaler kan du endre farger, flytte elementer og legge til tekst.


De finnes i ulike størrelser tilpasset den veggen du ønsker å dekorere. Det finnes også en egen base for fotografier du kan velge i. Store mønster eller små, motiv fra naturen eller et bilde av barnet ditt på den ene veggen på barnerommet?


Grafikk i brunt, turkis, hvitt og grønt.

Med et greit verktøy kan du først abgi målet på veggen du skal dekorere. Deretter så velger du ulike verktøy for å angi størrelse på grafikken, flytte den og velge dine farger.


Litt sykedelisk mønster er montert i en stue med hvite møbler – for kontrast.


Dramatisk sort og hvitt, kombinert med en heldekket rød vegg. Mørk skinnsofa.


Natur og innslag av store fugler i turkis og lilla. Festlig på en barnevegg kanskje?


Her har noen gått bananas og har bilder av familie og venner i noen av de små rundingene i tapeten. Mulighetene er altså ganske mange.


Her har man montert grafikk på tre ulike farger i veggen. Fargene kompletterer hverandre og skaper liv til en ellers kjedelig vegg. Kanskje er dette noe du ønsker å prøve? Passer for både private hjem, kontorer, restauranter og andre steder hvor veggen er kjedelig.

Kilde/bilder:  Vizzon Decor