Stash
It's all about the details
It's all about the details

Praktisk ukeplanlegger


En praktisk oppslagstavle for å dele ukens eller månedens planlagte aktiviteter? Lekser, invitasjoner, treningstider og arrangementer. Korktavlen har endelig fått en konkurrent – pleksiglass er både praktisk, oversiktlig og dekorativ på veggen. Her har alle oversikt over ukens aktiviteter.

Med Ukeplan.no kan du lage din helt personlige pleksiglasstavle med dine foto på baksiden av glasset. Gjøremål skrives på glasset med whiteboardtusj som du lett tørker bort når uken er omme. Legg til nye avtaler og fordel oppgaver fortløpende. Praktisk for voksne og morsomt for barn.

Ukeplan.no drives av Siri Hestad Solberg, journalist av yrke. Dette sier Siri om ideen til Ukeplan: “Ideen til ukeplanen kom da vi pusset opp kjøkkenet. Jeg hadde ikke lyst å henge opp den stygge grå magnettavlen igjen. Jeg lette på nettet og fant et firma som trykket bilder på pleksiglass. Jeg har selv fire aktive barn og trengte en tavle som kunne holde oversikten og samtidig pynte opp kjøkkenet. Når vi nå spiser frokost kan barna selv følge med på hva som vil skje i løpet av dagen”.

Gründer Siri: “Ikke minst har min mann hatt stor glede av tavlen. Nå kan han følge med på hvem som skal ha med seg gymbag eller hvem som skal kjøres til treninger og når de skal hentes. Nå klarer han å holde en viss oversikt og er ikke like avhengig av mor i huset…”

Du kan velge om du vil ha din ukeplantavle med hvit bakgrunn eller om du vil ha den gjennomsiktig. Velger du gjennomsiktig så anbefales nøytral bakgrunn, det kan være vanskelig å se skriften på tavlen. Prisen er den samme for begge alternativene. Praktisk planlegger for travle familier som trenger et sted for å samle alle aktiviteter og avtaler som skjer i løpet av uken.

Nå har de også lansert månedsplan, for de som også ønker en oversikt på månedsbasis. Praktisk og kanskje mer enn nok for å holde oversikten. De finnes i to ulike design, en som tradisjonell kalender og en med dagene i en liste.

Med travle dager kan det være kjekt å planlegge middag med dertil innkjøp. Med en ekstra kolonne på ukeplanen kan du også avklare hva som skal tilberedes og serveres til middag gjennom hele uken.

Praktiske sugekopper med klyper for invitasjoner, åpningstider eller annen nyttig informasjon kan festes til platen. Du kan også kjøpe penneholder. Kanskje det er hensiktsmessig å bruke fargekoder også? Det viktigste er at planleggeren blir brukt.

Prisen avhenger av størrelse og koster fra ca. 2300 – 4900,-. Ukeplanen trykkes på pleksiglassplate med trykk og white overprint/transparent (gjennomsiktig). Du kanbestille tavlen i 4 eller 6 mm tykkelse. Velger du 4 mm. fester du den selv med skruer inntil veggen. Velger du 6 mm. får du med aluminium avstandstykkere som gjør at tavlen står litt ut fra veggen.

Kilde/bilder: Ukeplan.no