Stash
It's all about the details
It's all about the details

Filtdesign fra Buzzispace


Buzzispace har designet produkter for å gjøre hverdagen lettere, med romdelere, belysning og veggfliser i filt. De benyttes som lyddempere  på steder hvor det blir mye støy, som i kantiner eller åpne rom med mange besøkende. De har også designet flotte taklamper.

Buzzispace (en kreativ tenketank) er som en gjeng travle, summende bier. De to første produktene som Sas Adriaenssens designet for buzzispace ble en umiddelbar suksess. Hun tok de grunnleggende verdiene hun forsøkte å gi produktene – økologisk, akustisk og fleksibel – og benyttet en naturlig flyt for å forvandle dem til et moderne design.


Resirkulerte materialer, lydabsorberende kombinasjoner gir mindre stress og gjør hverdagen lettere.


Romdeler dekket med filt for å hindre støy.


Flotte og dekorative lamper fra Buzzispace, her i grønn og orange.

Putene som monteres ved siden av hverandre finnes i ulike farger og kan kombineres fritt etter ønske.

Kilde/bilder: www.buzzispace.com