Stash
It's all about the details
It's all about the details

Pet Shop Girls, design for pets and owners

petshopgirlsjpg
Pet Shop Girls ble til fordi også dyreeiere har interesse for design, interiør og mote. Mange foretrekker matskåler og dyremøbler som passer interiøret. Og hvorfor kan ikke halsbånd og hundeklær se bra ut og passe ens egen stil?

“Fordi dyrevenner ofte er sosiale, omgjengelige folk ville vi skape et konsept som ivaretok det også, – som kunne inspirere og gi kreative impulser. Vi er litt butikk, litt galleri, litt bokhandel, – og litt cafe”. Vigdis Johnsen,som driver Pet Shop Girls er levende opptatt av dyr og design – i riktig rekkefølge”.

petshopgirls
Les  også berømte sitater – oversatt til dyrenes verden – med tilhørende, passende bilde. Du finner flere av dem på nettsiden.

Sjefshunden Wittney
Hos Pet Shop Girls jobber Wittney, en Wheaten terrier. Bortsett fra at hun ikke er stråfarget, som resten av sine frender av samme type. Wittney har nemlig grå (dog fremdeles krøllete pels). Wittney er ekspert på testing av utstyr, spesielt hundesenger, men også klær!

Wittney (og Vigdis) har vært med i programmet Dyrisk! på NRK. Her er Wittney avbildet sammen med Hilde Hummelvoll:

petshopgirls, wittney
Wittney har parykk “tilsvarende” egentlig farge i pelsen! Hun(d) er nemlig en Wheaten Terrier.

Jack Russell-terrieren Java (redaktørens hund) er modell for deilig ullgenser.
Bildet er tatt av Nina Reistad – petography.no

Keep out, stilige halsbånd til tøffinger fra Pet Shop Girls. Besøk dem på nett eller i butikk, du finner garantert noe. Fantastiske halsbånd som alle er unike! Disse tøffe, pop art-inspirerte halsbåndene i massevis av fargekombinasjoner passer en mellomstor/stor hund med humør og attitude!

Kilde/bilder: Pet Shop Girls