Stash
It's all about the details
It's all about the details

Lamper fra danske Le Klint

Le Klint Undercover
Lampen Undercover fra danske Le Klint gir deg rom for endringer dersom du blir lei av lampeskjermen. Innmaten i skjermen kan byttes ut og skape nytt liv i rommet. Lampen er dekorativ på kjøkkenet eller over spisebordet.

Skjermene  fra Le Klint finnes i tre ulike størrelser og er laget av gjennomsiktig akryl. Etter hvert har Le Klint også laget mange skjermer som kan byttes – etter årstid, plasserin, farger, mønstre eller humør for den del.

adfgdsrgdsfg

Her demostreres hvor lett du bytter ut lampeskjermen.

montage

leklint03

UnderCover konseptet, designet av Philip Bro Ludvigsen bryter igjen grensene med den nye CrossOver, som ikke kun er anvendelig innendørs, men også særdeles egnet til utendørs bruk. De mange utskiftelige skjermene i UnderCover kolleksjonen brukes utenpå lampen.

bilde-32

Andre lamper fra Le Klint

n539991528_438644_3210
n539991528_438645_3536

Kilde/bilder: Le Klint