Stash
It's all about the details
It's all about the details

Sjablonger fra Nordsjø

0
Nordsjø Sjablonger XL er en ny serie store veggmønster. Det er 6 helt forskjellige motiv fra det sirlige vakre til et moderne og mer grafisk utrykk. Motivene males på veggen ved hjelp av sjablong og fargene velger du selv.

Motivene fra Nordsjø er laget av profesjonelle designere for å tilpasses og imøtekomme ulike stiler. Med størrelse XL på sjablongene har Nordsjø hengt seg på trenden med store mønstre. En enkel vegg kan vekkes til liv med et nytt motiv, og gi rommet en ny atmosfære.

1

Det bør nødvendigvis ikke bare være på veggen – tenk skapdører, dører, tak og andre overflater som er store nok til sjablongmaling. Det viktigste er at det er slette og jevne overflater når man skal male dette på.

Sjablonger som du maler selv gir flere muligheter da du både kan gjøre fargevalget selv, valget av mønster på sjablongen, og om du ønsker metalliske, høyglansede eller matte overflater. Sølv-, gull-, bronsje- eller andre metalliske farger for interiørdekor leveres i interiørserien Inova Effekt fra Nordsjø.

2

Kilde: Tekst Nordsjø
Bilder: Nordsjø, hovedbilde fra ifi.no/ Produsenten