Stash
It's all about the details
It's all about the details

Designbutikk, Utopia Retro Modern

utopia11
Utopia Retro Modern er en annerdeles designbutikk for den som er på jakt etter vintage, retro- og 70-talls stash. Her finner du møbler som ikke finnes på det “åpne markedet”, en butikk for spesielt interesserte.

Utopia Retro Modern finner du i Kirkeveien 72 på Majorstua Oslo, en designbutikk som drives av Fabio Carlesi. Er du i området så anbefales et besøk. Utopia Retro Design har eksistert i 5 år per skrivende stund og på denne tiden har de vokst til å bli den ledende spesialforretningen for brukt design og i Norge.

bilde-28
Deres designhistoriske profil gjør formidlingen av historien bak hver gjenstand viktig. Spesialfeltene er skandinavisk og italiensk design.

bilde-35

Kilde/bilder: Utopia Retro Modern