Stash
It's all about the details
It's all about the details

Peisen Twinfire fra Xeoos

07
Verdens beste peisovn! I hvert fall på miljøfronten… Med sine to brennkamre gir den deg to bål – ett som brenner veden, og ett som brenner avgassene. Dette gir et tilnærmet nullutslipp, noe som er helt unikt, og det beste resultatet noen peisovn kan vise til.

Alt dette, og så er den i tillegg utrolig flott å se på! Xeoos Twinfire kommer i to bredder og i en rekke forskjellige utførelser. Peisovnen kan fås hos Bo Bedre.

Dette sier Bo Bedre om seg selv
Bo Bedre Oslo er en av Norges få uavhengige spesialforretninger for ildsteder. Dette betyr at vi har friheten og muligheten til å tilby våre kunder de produktene vi mener er best, og ikke bare merker vi ville blitt pålagt å selge dersom vi var med i en butikkjede.

Vi har vårt hovedfokus på designildsteder og er stadig på jakt etter det aller nyeste på markedet, men har selvsagt også et stort utvalg av tradisjonelle peiser og ovner.

Enten du er ute etter peisovn, elementpeis, murt peis, gasspeis, stålpipe eller peis som kan brukes uten pipe finner du det hos oss. Vår samarbeidspartner Peis- og Skorsteinsgutta AS har erfarne montører og murere som kan mure eller installere ditt nye ildsted.

Kilde/bilde: Bo Bedre