Stash
It's all about the details
It's all about the details

Iiamo selvvarmende tåteflaske

05
Iiamo er en tåteflaske som ikke trenger strøm for at melken skal bli varm. Kjekt når du sitter i bilen, på flyet, i parken, når du er på farten. Melken varmes enkelt opp ved hjelp av en engangspatron.

Det er dansker som står bak Iiamo, dette nye og effektive produktet, de har definitivt også tatt hensyn til design ved utviklingen av Iiamo. Med en varmepatron  varmes melken opp til 37 grader i løpet av 4 minutter. Patronen har organisk innhold, salt og vann.

07
Bilde av flasken og patronen som trengs for å varme innholdet.

Følg bloggen som er opprettet og les tilbakemeldinger fra gründerne Nikolaj & Rasmus. Besøk Iiamo på nett og les mer om tåteflasken som gjør livet lettere for foreldre som er på farten. Iiamo selges i butikk i Danmark og kan kjøpes på nett blant annet hos Dansk Design.

3
Her ser du hvordan patronen monteres i flasken. Ser ganske så enkelt ut dette.

0a

Flaskene finnes i flere farger. Besøk Iiamo på nett, les mer om produktene og se bilder. Ønsker du å bestille så besøk Dansk Design. Husk at det tilkommer mva når beløpet er over NOK 200. Flasken er designet av Karim Rashid. Du kan lese mer om Rashid her, om hotellet Semiramis, Sodastream og selvfølgelig besøke Karim Rashid sin nettside.

Kilde: Dansk Design
Bilder: Iiamo