Stash
It's all about the details
It's all about the details

Products from Eva Solo

02
Produkter fra anerkjente Eva Solo har vunnet mange utmerkelser for produktdesign. Du finner produkter for å tilberede, servere mat og drikke, i tillegg til baderomstilbehør og flotte griller for utesesongen.

Eva Solo tilbyr merker som alle forener funksjonalitet med design og høy kvalitet. Det er satt spesiell fokus på at produktene skal fungere for de menneskene som skal bruke dem. Merkene er lansert som Eva (kjøkkenverktøy), Eva Trio (servering) og Eva Solo. Hver for seg gir de fungerende og unike redskaper for å gjøre hverdagen lettere. Til glede for alle, hver dag. Eva Denmark står for dansk design, når det er best.

Tea and coffee brewer
Bilde viser kaffe- og tebrygger.

På bildet ser du i rekkefølge: grytekluter i gummi, fuglebrett i glass, selvvannende krydderholder, isbøtte, vannkaraffel og sitruspresse.
03

Eva Solo har mottatt mange utmerkelser og designpriser siden oppstarten i 1977. Godt design har sin pris – ganske mange faktisk. Eva Trio og Eva Solo produkter har vunnet mer enn 150 priser for sitt funksjonelle og estetiske design. Du får kjøpt produktene i flere butikker og kjeder i Norge. De er ikke angitt på nettsiden, de fokuserer på Danske forhandlere.

Kilde/bilder: Eva Solo