Stash
It's all about the details
It's all about the details

Summer inspiration with IKEA

03
Det nærmer seg sommer og feiring av 17. mai. La deg inspirere til pynt i hagen eller på balkongen med inspirasjonsbilder fra IKEA. Finn den stilen som passer deg best og gjør innkjøp før sommeren er her.

IKEA har publisert bilder for inspirasjon til en vellykket sommer på balkongen eller i hagen. Besøker du nettsiden så finner du også priser og linker til produkter som passer sammen. La deg inspirere med blomster, potteskjuler, tekstil, teppe, stoler og bord, serviett og stearinlys.

13
Sitrusfarger på balkongen med matchende parasoll for skjerming for solen de gangene den kan bli for sterk. Mørkt tre, stoler som kan slås sammen, blomsterpotter med de urtene du bruker mest og som tåler å stå ute.

22
Sort og hvitt stål med innslag av turkis som kan minne om havet. Legg merke til det praktiske bordet som henges på balkongveggen og kan tas av dersom du ikke trenger det. Passer utmerket dersom du har en liten balkong.

31
Tremøbler, matchende blå blomster og urter på avlastningsbord. Små krakker når det kommer besøk.

4
Fargerikt og grønt og rødt. Stolene og plastikk oppbevaringskurv. Kos på terrassen. Stolen koster 495,-.

5
Inspirasjon til hagen. Legg merke til seilet som er montert for å skjerme for solen.

6
Grønt i den forhåpentligvis grønne hagen. Dobbel sofa med puter og tilhørende bord. Hos IKEA får du alt tilbehør. Se hvordan du kan lyse opp i hagen eller på balkongen. Mange flotte lyspunkter som lyser opp når sommerkvelden melder seg.

7
Heng små glassvaser med stearinlys på trær eller kroker. Det går fint så lenge det ikke blåser for mye. Sørg for at du har middel mot mygg for kommende sommerkvelder!

09
Heng opp lamper på verandaen. Skaper stemning og gir lys på mørkere sommerkvelder.

Kilde/bilder: IKEA