Stash
It's all about the details
It's all about the details

Sommerens test av flergangsgrill

07
Hjem.no har testet flergangsgriller og gitt dem terningkant etter flere kriterier. Flergangsgrill er et alternativ til engangsgrill, og innebærer at man forsøpler mindre når man skal i parken eller skogen og ønsker å grille.

Testen er gjort av www.hjem.no og du kan lese en utfyllende test av grill på nettsiden. Flergangsgrillen er et godt alternativ til større griller dersom man ikke har mye plass på terrassen eller balkongen hjemme. Testen ble gjort med en treretters middag: grillspidd med scampi, entrecote til hovedrett og banan og sjokolade til dessert. For å rekke å lage disse tre rettene måtte grillene holde seg varme i ca. en time. Les hele testen og se hvilken som er testvinner blant et utvalg griller hos www.hjem.no, som skriver om bolig, interiør og oppussing.

08

Er du på jakt etter gassgrill så har Klikk.no testet ulike alternativer.

Kilde/bilde: Hjem.no (Reidar von Hirsch)