Stash
It's all about the details
It's all about the details

Get to know Danish Villa Collection

04
La deg inspirere med flotte produktbilder fra det danske selskapet Villa Collection. Se den flotte vårkatalogen og en egen seksjon med nyttige tips og flotte artikler. Stilen er inspirert av Østen og svale farger.

Hos VillaCollection er det et klart mål å være toneangivende. Med fokus på hver minste detalj er en utbredt sans for kvalitet og design et viktigt element i utvikling av kolleksjonene.

42

I et ellers travelt samfunn er det viktig at du får ro og kan slappe av i hjemmet, til harmoni og fordypelse. Flotte vaser og fat i klassisk hvitt og i sølv. Deilige puter til bruk ute i hagen eller på balkongen. Fargen i tekstil er primært jordfarget og gir en svalende følelse i interiøret.

72

Den flotte vårkatalogen Summertime inneholder ulike tema: Lazy Days, Blue Days, Days of Harmony, Outdoor Days, Day and Night, Sophisticated Days, Dream Days, Candles og Lightning. Vaser, stearinlys, tekstil, glass og kjøkkenutstyr, flotte utemøbler, utebelysning. Katalogen i seg selv er verdt å få med seg.

51

Soverommet ser innbydende ut, her kan man få den avslappingen man trenger etter en dag med mye mas. Legg merke til Buddhaen som våker over sengen og det flotte bildet på veggen.

12
Stol som er festet i taket og flotte utelys. Keramikk fra kolleksjonen Blue Days.

05
Glass i flere farger, utstyr for matlaging, ute og inne, bestikk og serveringsbolle.

61
Deilig med innebygget, åpen peis og plass til vedkubber. Morsom lampe på gulvet til mørke kvelder når levende lys ikke lenger er nok. Lysestaker er plassert på bordet og gode puter når det er flere gjester er både praktis og dekorativt.

21
Blomsterpotte til utebruk, utemøbler for late dager i solen og flott lysholder.

9
Disse tilhører kolleksjonen Sophisticated Days

06
Mange unike lys muligheter for levende lys ute med disse som eksempler.

Villa Collection selges, både i og utenfor Danmark (80% eksport) utelukkende gjennom omhyggelig utvalgte spesialforretninger og førende stormagasiner. Produktene og forhandlere oppleves som noe helt spesielt.

Kilde/bilder: VillaCollection