Stash
It's all about the details
It's all about the details

Interior pictures from John Loecke

0
Selskapet John Loecke er etablert i New York og drives av John Loecke og  Jason Oliver Nixon. Disse interiørdesignerne gjør mange morsomme sprell og her er et utvalg av noen hjem de har stylet. Annerledes, fargerikt og morsomt.

Sitat fra nettsiden til John Loecke Inc: “Imagine Nick and Nora Charles of the Thin Man film series – martinis in hand, with Asta in tow – plunked down in the early twenty-first century… They would be our dream clients: sophisticated, witty, a bit irreverent and dashing”.

1

Loecke says: “Banish the beige and boring. Saturate your world in color-rich whimsy and sophistication. Most important, have fun with your home”. Nixon adds: “We love glamour and style and are able to bring that passion to the most contemporary of homes as well as the ultra-traditional”.

2

Lekent, fargerikt og ganske så motsatt av hva man forbinder med “Less is more”. Interiørdesignerne har hatt omtale i flere magasiner som fokuserer på landlig stil, vintage og oppussing. La deg inspirere.

3
Store mønster på veggene og møblement, bilder og kreamikk henger på veggene.

4
Skapet med masse stash, kommode med speil og til høyre tapet i taket.

5
Grønt er gjennomgende farge i de foregående bildene. Den “røde tråden” i interiøret.

6
En elefant holder blomsterpotta på plass, en trappegang for den som samler bilder.

8
Også her ser man sterkt innslag av stash, denne gangen plassert på veggen ved vinduet. Legg merke til bildene som henger til høyre, samme motiv men det ene i farger og det andre i sort-hvitt.

7
Rosa, turkis og grønt er gjennomgangsfargene i denne hytten, lyst med stålfarget bord og kjøleskap.

9

10

11

Kilde/bilder: John Loecke Inc.