Stash
It's all about the details
It's all about the details

Design*Sponge magazine

0
Design*Sponge eret netttagasin som skriver om interiør og produktdesign. Forfatteren Grace Bonney etablert i Brooklyn startet magasinet i 2004 og er en erfaren og etablert blogger blant interiørinteresserte.

Den ansvarlige redaktøren, Grace Bonney, hos Design*Sponge er vel etablert i bransjen og har skrevet for kjente magasiner som House & Garden, New York Home, Archinect og flere andre kjente magasiner.
1
Nydelig retro og turkis kjøkkenkrok.

De er flere som bidrar med artikler og bilder, du kan lese mer om bidragsyterne på nettsiden. Mange flotte artikler og bilder til inspirasjon. La deg inspirere og “besøk” private hjem med morsomme og unike løsninger.

2

3

Besøk i private hjem blir presentert med dertil kommentarer. Har du spørsmål du trenger hjelp med så kan du stille spørsmål til Design*Sponge og få nyttige tips til utfordringer i interiøret.

4
Gamle rustikke møbler med et bilde som står i stil til den blå kommoden.

5

6

Design*Sponge editor Grace Bonney has a unique angle on the industry, working as a contributing editor at Domino Magazine and CRAFT magazine, and as a freelancer with top publications like House and Garden, New York Home, Food and Wine, In Style, Better Homes and Gardens, New York Magazine, CITY Magazine, Time Out New York Kids, Archinect, The New York Post, Everyday with Rachael Ray and others. In addition, she wrote a weekly design column for the Philadelphia Inquirer for two years and has worked as Style Editor of HGTV’s Ideas Magazine.

Kilde/bilder: Design*Sponge