Stash
It's all about the details
It's all about the details

Andels Hotel, Lodz, Polen

1a
Andels Hotel ligger i Lodz, Polen og både design og komfort er godt ivaretatt for gjestene. Hotellet, som er bygget i et gammelt fabrikklokale, gjør et imponerende inntrykk med sin flotte fasade. Vi har sett på bilder fra hotellet og lar oss imponere av både design og unike løsninger.

Andels Hotel er et av mange hotell i kjeden Summit Hotels & Resort, hvor fokus på komfort følges tett av fokus på design og velvære. Med flere flotte restauranter, et svømmebasseng og spa tilknyttet hotellet, i tillegg til internettforbindelse og store rom – dette er enda et hotell hvor du kan gjøre mer enn “bare” overnatte.

2
I resepsjonen er det montert store lysarmaturer som viser ulike farger i variasjon. Lyset skifter fortløpende og ser du opp så er de samme montert i alle etasjene. Dette gir en unik effekt som nok er fascinerende å oppleve.

3
Her er det illustrert hvordan lyset oppleves gjennom alle etasjene i hotellet.

4
Rommene er utarbeidet for komfort med et blikk for design. Flatskjerm tar liten plass, skrivebord med plass til en laptop, store senger og morsom sengegavl med ulike mønster og farger. Rustikke vegger for å videreføre uttrykket fra den opprinnelige fabrikken.

5
Den opprinnelige veggen i fabrikken gjør alle rommene rustikke og varme.

5
Man kan bo på store flotte rom over flere plan. Her fra et rom med stue og soverom i andre etasje.

7
Bilde fra en av restaurantene. Hvite duker, unike bilder på veggene og god mat.

8

9
Bilde fra en av restaurantene, høyt under taket med store buede vinduer.

10
Baren i resepsjonsområdet, med fokus på unik designløsning også her.

11
Bilde fra loungen i resepsjonsområdet.

12
Flere bilder fra resepsjonen, imponerende stort område.

13
Bilde fra cafeen, veggene er intakte, vannflasker på bordene, hvite bord og stoler.

14
Svømmebesseng med vinder fra bunn til topp, med utsikt over byen. I enden ser man et område for avslapning etter svømmeturen.

15
Detaljer fra et av hotellrommene og en oppreid seng. Innbydende med tekstil tilpasset sengegavlen og øvrig interiør. For en designinteressert er dette nok et hotell hvor man kan trives ganske godt.

Kilde/bilder: Andels Hotel