Stash
It's all about the details
It's all about the details

A good night’s sleep, Carpe Diem

1
Svenske Carpe Diem designer senger for komfort og velvære. Med en god natts søvn blir hverdagene lettere og du får overskudd til å gjøre det du har lyst til. Bilder av sengene, med et eksklusivt preg for inspirasjon til soverommet.

Søvnen er avgjørende for hvordan du har det i våken tilstand. En god natts søvn gir kroppen nye krefter, og du må gjennom alle stadier i søvnsyklusen for å våkne uthvilt og opplagt. Dypsøvn vitaliserer kroppen, og drømmesøvnen renser hjernen. Carpe Diem Beds er en av Sveriges ledende sengeprodusenter og ble stiftet i 1995, i Lysekil.
2
En seng bør være trykkavlastende, slik at blodomløpet ikke blir hindret. Dette gjør sengen din viktig i forhold til dine dagelige forpliktelser. Det vet de flinke håndverkerne hos Carpe Diem Beds. De gjør et utsøkt arbeid med grundige kontroller etter hvert eneste trinn i monteringen.
3
Seng med madrass og overmadrass for sen frokost og late søndager i sengen.

4
Hvem sier at man ikke skal ha samme komfort på hytten? Innbydende sted for en god natts søvn etter en lang dag ute i naturen. Fuskepels på gulvet for å unngå kulde.

5
Lystige farger kombinert med en seng fra Carpe Diem Beds som midtpunkt. Vågal bruk av farger som kanskje kan virke noe forstyrrende for noen og som det beste sted for hvile for andre. Smaken er forskjellig.

6
Alle sengemodeller er miljømerket med Svanen. Det betyr at Carpe Diem Beds oppfyller Svanens krav til miljøpåvirkning i hele livsløpet til sengene. Det innebærer at trevirket til sengene må komme fra miljøgodkjent skogbruk og ikke kan hentes fra verneverdig skog.

7
Senger med mulighet for å stille inn understellet og “sitte” i sengen når du leser eller ser TV.
8
Soverom i rosa og beige. Sengegavlen er trukket med et teppe, en morsom ide.

Minst 50 prosent av metallet som brukes i sengene, er gjenvunnet,  og reduserer energiforbruket og de utslippene som ellers følger av metallproduksjon. Dermed får sengen også mindre å si for drivhuseffekten. Miljøhensyn hele veien fra skogen til soverommet.
9
Bilde fra hytte med imponerende utsikt til fjellet når du våkner uthvilt om morgenen.

11

Carpe Diem Beds har forhandlere i hele Norge. Besøk nettsiden og finn den forhandleren som er nærmest der du bor. På nettsiden kan du også lese om søvn og hvordan sengen din påvirker søvnen.

Kilde/bilder: Carpe Diem