Stash
It's all about the details
It's all about the details

The Opposite House, Bejing


Hotellet The Opposite House ligger i Sanlitun, Bejings diplomatområde. Her kan du besøke flotte utearealer, parker, besøke flotte restauranter – og du kan bo godt. Hotellet i sin helhet har en spesiell atmosfære, et sted for velvære og avslapping. Drøm deg bort, kanskje går neste reise til Opposite House?

Spennende interiør og arkitektur, svømmebasseng og treningsstudio, restauranter og rom som ber om at du skal slappe av. På The Opposite House kunne vi gjerne feriert i nyttårshelgen.


Bilde fra resepsjonsområdet. Nydelig tekstil helgende i taket gjør området svalt.


Et av barområdene i hotellet.


Her kan man klare å sovne.


Badekar, en god bok, store badehåndklær og badekåpe. Ferie og ro.


Spennende bruk av skifer på veggen. Arbeidsplass i de større studioleilighetene.


Trimrom til venstre, her ser du svommehallen på hotellet med spennende bruk av farger og belsyning for å skape en avslappende stemning.


Flotte pendler i taket på restauranten:

Her er tekstil hengende fra taket i store buede lengder. Legg også merke til det røde glasset som dekker inngang til rommene i etasjene på htellet.


Fellesområde med peis og levende lys.


En egen seksjon med design og kultur – utstillinger.


Bilde fra restauranten. Vi har ikke sjekket hva det koster å bo på hotellet. Vi nøyer oss foreløpig med å nyte de flotte bildene og drømme oss bort fra hverdagen. Er du interessert så besøk nettsiden og sjekk hva de ulike rommene koster.

Kilde/bilder: The Opposite Hotel