Stash
It's all about the details
It's all about the details

By Nord, fra naturen og Norden


Det danske designbyrået By Nord har bragt naturen inn i huset, bokstavlig talt. Med design fra naturen finner du tekstil som puter, sengetøy og klær med bilde av en ugle, elg, hjort og bjørn. Her har de skapt et eget uttrykk tilpasset en nordisk stil for innredning av boligen.

Dansk design har gjennom årene mottatt anrekjennelse for mange designikoner. Enkelhet, funksjonalitet og dyktig produksjon er karakteristikkene av dansk design, som med f.eks møbler og tilbehør er verdsatt over hele verden. By Nord design produserer tidløst stash av høy kvalitet. Som den danske tostjerners Michelin-restauranten Noma, er de inspirert av mangfoldet i den rå og vakre nordiske naturen.


Sengesett med bilde av hjort og bjørn.


Sengesettet er dekorert med flott bilde av en hjort.


Sengesett dekorert med henholdsvis elg og hjort. Putene er dekorert med tekst.


Dekorative puter og kjøkkenhåndklær med dyr som motiv.


Puter, tepper og tekstil fra By Nord bringer definitivt naturen inn i hjemmet.


Hovedbildet er en pute med grafikk av et fotografi av en ugle. Liker motivene veldig godt, de krever dog omgivelser hvor de kommer til sin rett.

Kilde/bilder: By Nord