Stash
It's all about the details
It's all about the details

Sisters Agency: Sophie Conran


Sisters Agency produserer og markedsfører bilder, fotografier med fokus på livsstil, interiør og reise. Sisters Agency reflekterer nye trender innen design, og interiør og  innovasjon, kvalitet og inspirasjon, som forsterkes av fotografering i verdensklasse. Her er bilder tatt av Sophie Conran.

Sisters Agency er et samarbeid mellom fotografen Birgitta Wolfgang Drejer og hennes søster journalisten Julia Mincarelli. De har flere fotografer tilknyttet byrået og her er det masse flotte bilder til inspirasjon. Disse bildene er tatt av Sophie Conran for Sisters Agency.


Lekkert med røde detaljer i en ellers lys stue.


Legg merke til det unike gulvet i denne leiligheten, dekorert med blomster.


Knall rosa vegger skaper sterk kontrast til det hvite interiøret.

Kilde/bilder: Sisters Agency – Sophie Conran