Stash
It's all about the details
It's all about the details

Apple in my heart

019
Et lite utvalg produkter fra Apple, MacBook, iPod Touch, iPod Nano og iPhone. Nytt av året, iWork og iLife med forbedret funksjonalitet.

iMac er imponerende uansett hvordan du ser på den. Det er lite som kan sammenlignes med å sitte foran den blanke widescreenskjermen med en ramme i anodisert aluminium. Med iMac frigjør du mye plass og gjør skrivebordet om til en elegant underholdningssentral.

design_displayair20080115

MacBook Air er nesten like tynn som pekefingeren din. Men likevel har maskinen en 13,3-tommers skjerm med LED-bakbelysning, tastatur i full størrelse og en stor Multi-Touch-trackpad. Den har en bærbarhet uten sidestykke, uten å ofre størrelsen på skjermen og tastaturet.

overview-hero20080909

iPod touch har en imponerende tynn design i rustfritt stål og føles enda bedre når den ligger i hånden din. Og de nye volumknappene og en innebygd høyttaler gjør den enda bedre.

ipodnano_hero20080909

iPod nano er nå tilgjengelig i ni elegante farger. Men det er ikke alt som er nytt. Når du føler den buede designen i aluminium og glass, kommer du ikke til å ville legge den fra deg.

Bilde+1

iPhone 3G er her, med enda flere fantastiske funksjoner – støtte for raske 3G-forbindelser, Kart med GPS, støtte for avanserte funksjoner som Microsoft Exchange, og nyheten App Store

bilde-13-460x224
Oppgrader til iLife ’09 og få mest mulig utbytte av bildene, filmene og musikken på Mac-en med de nyeste versjonene av iPhoto, iMovie, GarageBand, iWeb og iDVD. Organiser og søk i bildene basert på ansikter og steder. Lag en film i løpet av minutter, eller foreta nøyaktig redigering. Lær å spille piano og gitar, eller spill inn din egen musikk. Lag et imponerende webområde og publiser det hvor som helst.

Kilde/bilder: Apple