Stash
It's all about the details
It's all about the details

Lonny Magazine


Magasinet Lonny presenterer i hvert nummer hjemmet til utvalgte personer med sin helt egne stil. I tillegg til tips og forslag til valg av stilretning i hjemmet. Masse flotte bilder til inspirasjon utført av dyktige fotografer.

Lonny Mag presenterer også hele magasinet online, så om du ikke synes at et glanset magasin du kan bla i må til, så kan magasinet leses online i sin helhet. Magasinet skriver både om interiør- og hagetips i tillegg til tips om bruk av ulike stiler i konbinasjon.

2
Maskulin stil i dette hjemmet.

1
Gammelt og nytt i skjønn forening. Arbeidsbordet er arvet og benyttes som kontorpult.

6
Festlig retro tapet, en morsom hank og en gammel stol med rutete trekk.

7
Liten hund poserer på sengen med grønn plysj i sengegavlen og puter med mønster.

8
Plassering av bilder på veggen, symmetrisk med samme type motiv. Til høyre arbeidsbord med plass til bårbar maskin og en skinnstol i brunt skinn.

4
Fotografen har brukt det gamle kjøkkenet og har laget en liten oase av blomster.

9
Originalbildet brukt som introduksjon.

La deg inspirere med flotte bilder fra et stort uvalg hjem med gjennomført stil og tips til hvordan du selv kan gjennomføre og finne den stilen du foretrekker. Blanding av gammelt og nytt er gjennomgående i LonnyMag.

Kilde/bilder: LonnyMag