Stash
It's all about the details
It's all about the details

Flotte peiser fra Westfire


Peiser fra danske Westfire. Westfire utvikler sine ovner med omtanke. En ovn bør ganske enkelt passe til huset, mye fordi den holder lenger enn både møbler og øvrig interiør. Her er forslag til inspirasjon fra Westfilre.

Westfire har derfor utviklet et fremtidssikkert design, med fokus på enkelhet, tidløshet og dette med dagens teknologi. Oppvarming med tre er en naturlig prosess og forbrenningen fremmer ikke drivhuseffekten. Ovner fra Westfire utnytter varmeenergien effektivt og bruk av ovner er skånsomfor miljøet.

23

En peis samler familien. I fellesskap kan man hogge ved, bære veden inn for så å glede seg over det gode inneklimaet og naturlig varme.

31

De fleste byggherrer overveier hvorvidt det nye huset skal utstyres med en peis eller ovn. Varmen fra en ovn er en ganske unik opplevelse og kan fort bil samlingspunktet i hjemmet.l Enten ovnen står i stuen og/eller på kjøkkenet.

15

Den bløte varmen gir en hyggelig atmosfære og bruk av naturlig brensel er et fordelaktig supplement til oljefyring eller fjernvarme. Besparelsen blir større, uavhengig av strømpriser.

14

En peis er kjærkommen i kalde vintermåneder, både som varmekilde og som beroligende innslag i øvrig interiør. Å sitte ved peisen med en god bok er å anbefale.

22

Westfire har flere ulike modeller. Besøk nettsiden og se om noen av dem faller i smak.

Kilde/bilder: Westfire