Stash
It's all about the details
It's all about the details

Home living products, Blomus

Produkter designet av det tyske designbyrået Blomus. På nettsiden finner du mange lekre og nyttige produkter som passer i de fleste hjem. For oppbevaring, dekorasjon, matlaging og mye mer.

Her er avbildet fra Blomus på nett: magasinholder, eggekoker, vinstatis, servering for tapas og tacos, brødoppbevaring, oppbevaring, morsomme skilt og mye mer. Blomus forhandles av mange butikker i kjeder. Du finner sikkert Blomus hos din nærmeste glass- og interiørforhandler.

Blomus ønsker med sine produkter å harmonisere funksjonalitet for å skape produkter som gjør hverdagen lettere. Ved å kombinere enkelhet, design og materialer skapes redskaper som fungerer for oppbevaring, servering og mye annet lekkert.

Kilde/bilder: Blomus