Stash
It's all about the details
It's all about the details

Decor to your refrigerator

021
Med produkter fra svenske Snygg Kyl finner du løsninger for dekor og oppussing av kjøleskapet ditt. De tilbyr bilder til montering på kjøleskap. Hvorfor ikke? Du kan velge mellom ulike alternativer eller bestille ditt eget motiv.

Morsomt alternativ om du har et kjedelig og utslitt kjøleskap som fremdeles fungerer. Hvorfor ikke pynte det med foto tilpasset kjøleskap. Snygg Kyl har designet flere morsomme klistremerker. Blomster, piggtråd, ølflasker, himmel, frost.

29

022

113

Nu har du äntligen möjlighet att bli av med kylskåpsmagneterna och istället förvandla kylskåpet till något unikt som passar just ditt kök! Ett snyggt mönster, eller ett smarrigt hallon kan bli bland det första du ser på morgonen.- Kan du tänka dig ett bättre sätt att starta dagen på?

Kilde/bilder: Snygg Kyl