Stash
It's all about the details
It's all about the details

Fargerike klokker O’clock


Uformell og elegant, det er  den nye serien O Clock! Remmen er laget av silisium og er tilgjengelig i femten forskjellige farger og tre størrelser: S, M, L. Det kan kjøpes både enkeltvis og i en dobbel pakke med utskiftbare deksler.

De festilige, sterke fargene er inspirert av de fire årstidene. materialet hypoallergene er nyskapende og klokken er vanntett. Den er unisex, lett å matche med alle klær og den er såpass elegant at den kan brukes til enhver anledning.  Klokken kan kjøpes via Oclock i Norge og koster ca. 399,-. Flere remmer kan kjøpes for 99,-.


Klokken er praktisk å ta av og på. Den har altså ikke noen lås som kan gå i stykker eller henge seg fast i ting. Den er elasktisk og god å ha på håndleddet.


Her er fargene rød, turkis, rosa, grønn, brun og orange. Du får den også i mere nøytrale farger som hvitt, sort og grått.


Her ser du hvordan klokken ser ut på undersiden. Altså ingen låsemekanisme.

Kilde/bilder: Fullspot Store, Oclock.no