Stash
It's all about the details
It's all about the details

Lampen PH50 fra Louis Poulsen


01

I forbindelse med feiringen av PH 5 fra Louis Poulsen Lightings 50-årsdag er den nye modellen PH 50 lansert. Mens den klassiske PH 5 har en matt overfate har de nye PH 50 en høyglanset overflate. Sammen med nye farger gir dette lampen et helt nytt utseende.

Louis Poulsen utvikler, framstiller og selger belysningsprodukter av høy kvalitet i funksjonell design til bygninger og bebygde områder. Belysningsarmaturene er berømte for sin originalitet, enkelhet og eksepsjonelle lysbehandling.

11

Belysningsfilosofien bak Louis Poulsen Lightings produkter tar utgangspunkt i de tre kodeordene funksjon, komfort og atmosfære. Sammen danner de grunnlaget for et bredt produktsortiment til både det profesjonelle og private markedet.

PH 5 i nye frisk utgaver – PH 50
Hengelampen er designet til å henge over et bord, samtidig som den gir et moderat lys til omgivelsene. I Danmark vil du se at ca. halvparten av alle hjem har en PH5 pendel. Lampen er designet av Paul Henningsen.

1

Konsept
PH 5 er designet ut fra prinsippet om et reflekterende flerskjermssystem som er basert på en logaritmisk spiral hvor lyskildens brennpunkt er plassert i spiralens sentrum. Pendelen gir et diffust og blendfritt lys.

2

Kilde/bilder: Targetti Poulsen Norway, agentur for Louis Poulsen i Norge.