Stash
It's all about the details
It's all about the details

Design houses from Swedish Next House

0
Next House, etablert i Stockholm, forandrer måten å kjøpe bolig. Målgruppen er det stadig økende antallet design- og arkitekturinteresserte familier og mennesker rundt om i verden. Som skal kjøpe bolig til tomten sin.

Interessen for deign og ønsket om å leve i et vakkert hjem er et ønske for mange. Med Next House er det mulig å få et fantastisk , høykvalitets hjem fylt med designprodukter som Focusspis, Kvänumskök, hvitevarer fra Smeg og store takterrasser, og det for en pris få tror kan være mulig.

1

Prisbelønte arkitekter og konstruktører utvikler og designer en kolleksjon villaer, med størrelser på alt fra 15 til 398 kvm. Det skal altså være fullt mulig å finne det huset som passer deg. Husene er designet både som en-og toetasjes hus.

2

Next House har en klar visjon: Å skape og levere smarte designhus. Smarte, i det de er vakre, funksjonelle og kvalitetssikret. Husene passer for den som har et ønske om et stilrent, noen vil sikkert si minimatistisk hjem.

3
Behagelig med litt skygge når solen står på som verst.

4
Store, åpne vinduflater slipper inn mye lys og lar deg nyte den flotte utsikten.

5
Flott utsikt fra verandaen med utgang fra stuen.

6
Hvem drømmer ikke om late dager på en brygge som dette!

7

8
Kjøkken er levert av Kvänumskök og hvitevarene er fra Smeg.

Picture 1

Den hengende peisen du såvidt skimter bak sofaen heter FireOrb, går på bioetanol og kan monteres over alt hvor du har takplass. Den kan svinges rundt avhengig av hvorvidt du oppholder deg i stua eller sitter ved spiseplassen.

9

Kilde/bilder: Nexthouse