Stash
It's all about the details
It's all about the details

Design houses with Willa Nordic

0
Det første huset signert Willa Nordic ble bygget i 1989. Filosofien var den gang som nå, bygge hus på en mer effektiv måte. De har ulike hustyper, moderne, New England, romantisk, landlig og det de definerer som basic.

Vi har tatt utgangspunkt i serien Moderne fra Willa Nordic og viser bilder av hustyper som kanskje kan være den typen som passer dere og deres behov. La deg inspirere til både boligvalg og interiør.

1
Toetasjes murhus med tre verandaer, store vindusflater for å slippe lyset og naturen inn i boligen. Huset er bygget på betongpåler og ruver utover landskapet. Nydelig lyssetting.

2
Denne boligen har to etasjer. Deler av stuen strekker over begge etasjene og skaper en god romfølelse og to steder for avslapning. Tv-titting i 2 etasje.

3
Dette huset er oppført i treverk, og ligger nydelig plassert i landskapet. Planting av trær og en gedigen stein gir litt ly.

4
Baderom med badekar og utsikt, ikke noe man kan oppleve i større byer, det ser flott ut. Lyse vegger, mørkt treverk, varmt bad og levende lys. Med planlagt hjemmespa så bør kvelder kunne nytes godt.

5
Morsom sticker på veggen i trappen, kjøkkenøy og en gedigen vifte til ovnen på kjøkkenet. Høyt under taket og lyset skinner gjennom.

6
Kjøkkenet er åpent og ligger i hjørnet av fellesrommet. Kjøkkenet er igjen blitt som det oppholdssted man hadde før. Det er her vi spiser, prater og har gode samtaler.

7
Kjøkkenøy er praktisk og passer særlig når man velger åpen kjøkkenløsning.

8
Flott belysning omgir dette huset. En bolig med store vindusflater og godt lys.

9
Åpen vegg med vinduer vender den ene veien og vinduer ut mot terrassen den andre veien. Åpen kjøkkenløsning og spiseplass for 6.

10
Baderom med innebygget dusj, badekar og badstue. To vasker hindrer kø når man er flere som skal avgårde samtidig. Store fliser på gulvet og glassbyggerstein som slipper inn dagslys.

11
Naturtomt med stor uteplass på to sider, både morgen- og ettermiddagssol.

12

Ønsker du informasjon så kontakt Willa Nordic i Norge (Oslo) post@willanordic.no

Kilde/bilder: Willa Nordic