Stash
It's all about the details
It's all about the details

Drikk kaffe og te med Bodum

0
I 1944 ble Bodum startet av Peter Bodum i København. Siden den gang har sønnen Jørgen Bodum tatt over bedriften. Til tross for vanskelige tider under 2. verdenskrig ble det startet salg av kjøkkenutstyr.

Siden den gang har Bodum ekspandert til alle verdensdeler og du finner produkter fra Bodum i de aller fleste interiør- og gavebutikker.

1

Vi har tatt en titt i den siste katalogen og viser her kun et lite utdrag av produktene som er utviklet gjennom flere tiår.

2

I 50-årene startet Peter Bodum med utvikling av sine egen produkter. Han hadde tidlig fokus på industridesign og så nytten av å fokusere på kvalitet og design som et konkurransefortrinn.

3

Nå har Bodum opprettet sin egen designavdeling. Du kan lese mer om de utallige designprisene de har mottatt på nettsiden deres. Mange av produktene er veletablerte designikoner som lever i beste velgående.

4

BODUM® vokste på 60-tallet, men i 1967 døde Peter Bodum kun 57 år gammel. Konen drev selskapet helt til hun i 1974 overlot roret til sønnen Jørgen. Han var 26 da han tok over.

6

I 1979 bestemte Peter seg for å flytte selskapet til Sveits, for å komme “nærmere” Europa. Selskapet flytte til Lucerne hvor selskapet nå har sitt hovedkontor. I 1980 ble Bodums egen designavdeling PI-Design etablert.

5

Kilde/bilder: Bodum