Stash
It's all about the details
It's all about the details

Retro wallpaper from Decor Maison

0
Svenske Decor Maison lanserte denne måneden tapetkolleksjonen Oas. Den fokuserer på hjemmet, den viktigste plassen i verden – med innslag av retro tapet. Med retro tapet gir de rom for å leke med veggene i et rom, enten du velger å tapetsere hele eller deler av veggene.

Tapetekolleksjonen fra DecorMaison er presentert på en noe utradisjonell måte kan man si! Med bruk av en campingvogn har de fjernet den ene veggen og montert tapeten på bakveggen for å illustrere hvordan den blir seende ut i et interiørmiljø.
1
På stranden, innredet som et bad, med tapet i rødt og orange. Legg merke til dusjen med paraply og den flotte beliggenheten.

2
Her i et urbant miljø, midt i sentrum, tapet med striper i hvitt, grått, mosegrønn og mørt sort. En  bibliotekstol, belysning i front som man ikke ser så mange av lenger. Grønn plysj for å understreke uttrykket.

3
Detaljer fra forrige bilde. Bøker, bilder plassert i vinduet, ludde og en liten varmeovn.

5
På campingplass ved sjøen og stormønstret tapet i beige og hvitt. Store mønster som krever sin opmerksonhet. Ser ganske så greit ut ved bålet. Her er soverommet i fokus.

6
På landet, med kjøkkenet som inspirasjon. Lilla og rosa i skjønn forening. Artikkelbilde.

Kolleksjonen er designet av Teija Bruhn, mest kjent som tekstildesigner for flere kjente varemerker, som Almedahls, Kosta Linnewäfveri og Sagaform, hvor du kan lese mer om deesigneren. Naturen har vært inspirasjonskilden til kolleksjonen.

Kilde/bilder: DecorMaison