Stash
It's all about the details
It's all about the details

Tepper fra engelske Funky Rugs

0
Ultra Funky Rugs – Morsomme syntetiske tepper fra Arte Espina. Her får du tepper som noen av dem også er hårete og rufsete på flere måter. Desigerne har jobbet med ulike knytemåter, knuter du ikke har sett maken til og skapt unike ryer med spennende bruk av farger og utførelser.

Funky Rugs har sammen med Arte Espina håndplukket noen av de flotteste teppene og gjort dem tilgjengelige via Funky Rugs på nett.

1
Brunt, grått og beige i dette teppet med lange knuter som gir et bløtt uttrykk.

De vi har valgt her er spesielle i form og uttrykk. Bildene er nærbilder, besøk nettsiden og se dem i større størrelse. Her er detaljene i fokus.

2
Med denne spesielle teppebindingen for man følelsen av å gå på tøybiter, lærbiter, på gammelt løv eller kanskje er det ment å være tobakksblader.

3
Fargede spaghetti? Festlig med spennende sammensetning av farger.

4
Hårete og dramatisk med dypt mørkt teppe.

5
Teppet ser ut som det er laget av små tøybiter eller lær.

6
Morsom kombinasjon av farger og et teppe som ikke er så langt.
7
Som små sjokoladebiter.

8
Drops, sikkert morsomt på et barnerom eller et rom med lekne farger om du vil.

9
Grønt og mer ensfarget enn de fleste andre teppene som er presentert.

Teppene kan bestilles hos Funky Rugs. Pris for teppene varierer så finner du et du liker så finner du både størrelser og pris. Er du på jakt etter et teppe i en spesiell fargesjanger så benytt fargevelgeren. Husk at det tilkommer import/merverdigavgift i tollen dersom du ønsker å bestille fra utlandet.

Kilde/bilder: Funky Rugs