Stash
It's all about the details
It's all about the details

Create your own jewellery


Smykker er alltid populært. De siste årene har det blitt mer og mer populært å lage smykkene sine selv. Utvalget av perler til smykkelaging er blitt enormt, mye fordi trenden har vokst også her i Norge. I tillegg er det en hyggelig aktivitet for den som er glad i å skape ting selv.

7095084xsmallSmykker
Slipp fantasien løs og kreer dine egne smykker. Noen smykker er vanskeligere enn andre, så hvis du er nybegynner, sats på de lettere smykkene før du kaster deg ut i det som kanskje blir for vanskelig å få til.

Det er ikke bare kjeder som er i vinden, nei det dreier seg også om ringer, øredobber og armbånd. Eller hva med litt stash på mobilen din?

Mulighetene er mange, du får perler i: glass, tre, plast, sølv, gull, swarovski, syntetisk, fjærer, anheng, små og store perler og mye mer. Du får utstyr til å lage halssmykker, armbånd, ørepynt og det du ellers måtte ønske å lage.

På interiørfronten er det denne høsten tid for å pynte duker og puter av alle slag. Sy noen rader med skimrende perler eller fjær på pynteputene dine.

Pynt klærne med morsomme perler av ulike slag, det setter garantert et eget preg på plagget. Kanskje du vil pynte en veske som ikke lenger er like “hot”. La deg inspirere og ta vare på inspirasjonen når du er ute og handler, er på fest eller andre steder hvor du lar deg inspirere.
7238403xsmall
I tillegg trenger du accessories for å få et vellykket resultat. Endestykker, lenker, mellomledd, lås og andre typer verktøy. Spør betjeningen hvis det er første gangen du er på shopping etter smykkestash for første gang. Etter hvert så kjøper du alt via nettet, da vet du hva du skal ha.

4210157xsmall

Kilder: Hilde Andersen
Bilder: artikkelbilde Wilhelmine, øvrige iStockPhoto ©Stash.no