Stash
It's all about the details
It's all about the details

Butikk, Handelshuset Martinsen

1
Handelshuset Martinsen er en av Norges største importører av artikler til møbel- og interiørbransjen og er bygd på godt kremmerskap, besluttsomhet, nese for trender, stilarter og design. Som handelspartner er de opptatt av å kunne se nye muligheter og alltid yte maksimal service til kundene.

La deg inspirere med disse flotte bildene fra butikken. Hos Handelshuset Martinsen kan du finne keramikk, stash, møbler, lamper, puter, tekstil, kjøkkenutstyr og mye mer. Flotte bilder fra butikken frister til besøk hos forhandlere.
2
Morsomme og lekne farger med orange og gult sammen med sølv vaser.

3
Tekstil i ulike mønster og service, alt i duse farger.

4
Sorte og hvite kopper for å innta en god kopp te i mørketiden vi er inne i.
5

6

9
I showommet finner du selvfølgelig også julenisser og julepynt.

7
8

Kilde/Bilde: Handelshuset Martinsen