Stash
It's all about the details
It's all about the details

StingRay fra Fredericia

08
Med behov for å slappe av med en god bok, gynge litt foran peisen eller på hytta. Behov for å finne den rette stolen til barne- eller ungdomsrommet. Stingray fra Fredericia kan være møbelet du leter etter, en god stol for avslapping.

En iøynefallende,  futuristisk og overraskende ny vri på den klassiske gyngestolen. En moderne og dynamisk stol utviklet for komfort som gir deg mulighet for å sitte i ulike stillinger avhengig av hva du driver med, eller ikke driver med.

110

Formen var i utgangspunktet basert på formen av et skjell og bidrar til det bløte designet på yttersiden samtidig som stolens innside gir god støtte. Stolen innbyr til å krype sammen og kose seg eller variere sittestillingen – det sies at det er bra.

32
Ser så innbydende ut den stolen! Med “Ludde” fra IKEA?


Stolen Stingray finnes både med gyngemeisel og med normale bein, i hvitt, sort og tre.

Detaljbilde som viser finishen.

Kilde/bilder: Fredericia