Stash
It's all about the details
It's all about the details

Stash til baderom fra Laufen

1
Sveitsiske Laufen designer og produserer baderomsutstyr, badekar, toaletter og møbler for å skape baderom for trivsel og avslapning. Baderomskultur siden 1892 gjør produktene kvalitetsmessig gode og gir rom for unike løsninger.

Laufen er synonymt med design, kvalitet og funksjonalitet. Keramikk i form av toalettskål, vaskeservant, badekar, her kombinert med flotte baderomsmøbler. Ta en titt på de bildene vi har plukket fra nettsiden.

2
Her et bad i sort og hvitt, med morsomt retro mønster på møbler og matchende dusjforheng. På veggen er det valgt sorte filser og gulvet i hvitt. En stol er plassert ved det store vinduet. Godt innsyn.

3
Bilde til venstre viser et innebygd badekar med avlastning inn mot veggen, for levende lys, en god bok og spaprodukter. Downligth skaper en egen stemning selv når badekaret ikke er i bruk. Bildet til høyre viser en enkel servant, do og bidét montert på veggen og et morsomt mønster i veggflisene.

4
Badet er holdt i blått og hvitt. Stort badekar plassert midt på gulvet med et armatur som er noe uvanlig plassert mot midten av badet. Enkle og lekre servanter for felles morgen- og kveldsstell.

5
Baderom i rød, med en vaskeservant som står på gulvet. Den står i stil til badekar i samme utforming. Minimalistisk for den som liker “lite støy”.

6
Servant med underskap og skyvedører. En glassdør fører rett ut til hagen.

7
Firkantede servanter og lite skap for oppbevaring mellom servantene. Enkelt og funksjonelt.
8
Baderom med badekar, to servanter. Brune, store fliser på veggene.

9
Baderom i rød og hvitt. Nydelig badekar, god plass med to servanter, toalett og bidet er plassert på den ene langveggen. Produktene er tilgjengelig via forhandler i Danmark.

Kilde/bilder: Laufen