Stash
It's all about the details
It's all about the details

Bathroom inspiration Cerasa

1
Flotte bilder til inspirasjon fra italienske Cerasa. Cerasa har vært i markedet siden 1983 og har alltid vært blant produsentenes tet, med utforming, teknologiske og kvalitative referanser som har gjort deres baderomsmøbler så populære.

Italienske Cerasa har designet baderomsmøbler siden 1983 og har et godt renomme i bransjen. Her har vi publisert noen bilder til inspirasjon og kanskje får du nye ideer til hvordan ditt baderom burde være.

2
Sort og beige, med en ganske så spesiell vegg i tre.

Mninimalistisk, franskinspirert, spansk baderom, romantisk, shabby chic, landlig stil. Stilen tilpasses gjerne resten av huset, avhengig av om du bor i leilighet eller hus, og hvilken stil du liker. Med inspirasjon finner du den stilen som passer deg og dine best.

3
Maskulint med røff betongvegg i bakgrunnen.

4
Oransje møblement, badekar og stor plass for dusj i bak glassvegg.

5
Morsom belysning ved hyllen over servanten.

6
Avslappende i sort og hvitt.

7
Stramt design i sort, grått  og antrasitt.

8
Limegrønt på badet med praktiske hyller og badekar.

9
Portabel oppbevaring på baderommet. Hyllen på hjul flyttes ved behov.

10

11
Stort badekar for fredelige stunder.

12

sistBaderommet er en del av soverommet, med god utsikt til hage og natur.

Besøk nettsiden for å finne din nærmeste forhandler. Med bilder fra Cerasa og andre som designer og tilbyr baderom kan du få flotte ideer og inspirasjon til planlegging av ditt neste baderom eller oppussing av eksisterende.

Kilde/bilder: Cerasa