Stash
It's all about the details
It's all about the details

Tapet fra Flavor Paper, the league

1
Noe krevende mønster fra Flavor League som pynter opp de kjedeligste vegger. Med ulike mønster basert på tekstur med asiatisk preg, grafiske mønster og i ulike farger.

Store og små blomstermønster, skimmer og gull. Vintage design med et eksklusivt preg fra Flavor Paper. Unik vintage, moderne og tilpassede tapeter som vil pynte opp i de aller fleste miljøer. Hovedkontoret ligger i Bywater District i New Orleans, laben bruker bare vannbasert blekk som grunnlag for å designe tapeter for både hjem og butikker.

2

Flavor Papers særegne design og levende farger fanger øyet, og gir vegger et preg av eksklusivitet. Rockestjerner, detaljister, nattklubber, restauranter og huseiere har alt lagt til litt krydder til sine vegger med Flavor Paper.

3
Vintage mønster, med farger i sort, turkis og gull. Blomster isort, gult og brunt.

4
Tapet i sort og sølv gir et eksklusivt preg. Til høyre verktøy i rødt og hvitt.

5
Sort er en gjenganger i de fleste design, til høyre med rosa blomster i asiatisk mønster.

6
Sølv er brukt i disse to eksemplene.

7

8
Store mønster i mange ulike farger passer for de fleste vegger hvor designet passer.

9
Til venstre er det benyttet turkis og messing for en spennende effekt. Til høyre bruk av morsomme, unike farger i tapetet. Selskapet ble stiftet av Ted, ved kysten av Oregon. Rett før hele hans kolleksjon skulle ødelegges ble hans arbeider oppdaget av en gjeng unge designere som rettet hele kolleksjonen.

Kilde/bilder: Flavor Paper fra Flavor League