Stash
It's all about the details
It's all about the details

Nettbutikken Epla.no


Epla.no er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde produkter og andre unike håndlagd stash. Litt som Etsy.com i norsk utgave. Nettstedet benyttes flittig av norske designere, kunstnere, håndverkere og andre kreative som tilbyr produkter de selv lager.

Alle privatpersoner, bedrifter og foreninger kan åpne butikk, så lenge de holder seg til reglene for hva som er tillatt å selge på Epla.Det er opprettet mange kategorier og du finner alt fra malerier til klær og smykker.

Digitale bilder fra Happyhomewall, webside Happyhomewall, her er to eksempler.


Strikketøy i alle farger og fasonger fra Mitt kreative Loft.

Ideen om å la personer og selskaper selge produktene sine via en felles nettbutikk synes fornuftig. Gjennom felles annonsering og trafikk får de promotert seg bedre enn om hvem enkelt skal ha egen nettbutikk.


Wallstickers fra Happylines, webside Happylines.


Et lite utvalg av de sist registrerte produktene hos Epla.no. Prisene varierer selvffølgelig avhengig av hva du er på jakt etter. Her finner du smykker, foto, klær, bilder, lamper, møbler, keramikk og leker – til og med sjokolade. I tillegg kan man selge gjenstander som faller inn i kategorien Vintage, altså gjenstander som er over 20 år gamle og i god stand.


Videre kan man ikke selge industrielt produserte produkter, levende dyr, våpen, pornografisk materiale og alt som er forbudt å selge eller formidle.

Kanskje har du selv lyst og tid til å drive med nettbutikk, så kan du lese mer om vilkårene for salg via Epla.no. Besøk nettbutikken Epla, kanskje finner du noe du liker.

Kilde/bilder: Epla.no og respektive eiere