Stash
It's all about the details
It's all about the details

Blocking the sun, Silent Gliss


Med våren kommer sol og lysere dager. Silent Gliss tilbyr solskjerming for å hindre direkte sollys og for å unngå at solfylte dager varmer opp rom med store glassflater. Med paneler, liftgardin og persienner kan du holde varmen ute ved hjelp av en solskjerming som passer i ditt hjem.

Med løsninger fra Silent Gliss kan du velge blant både motoriserte og manuelle gardinsystemer av høyeste kvalitet, design, avansert teknikk og service. Silent Gliss sin historie startet i 1952 da en sveitsisk ingeniør fikk idéen å produserer og distribuere den første lydløse gardinskinnen.


Florlette paneler som kan skyves frem og tilbake avhengig av hvor sollyset er.


Kjøkken med store vinduer som dekker fra tak til gulv. Praktisk olskjerming.


Nedfellbar rullgarding, liftgardin for solskjerming på arbeidsrommet og kontoret.


Gardiner med snortrekk som dekker deler eller hele vinduer.


Trekkgardin som er montert i taket for å hindre for mye sollys og/eller varme.

Tekstiler er viktig i innredningen. I tillegg til å være vakre og gi en god atmosfære skal de også være praktiske og funksjonelle. Silent Gliss har et  stort sortiment av tekstiler for offentlige miljøer, fra gennomsiktige til mørkleggende. Se vår  Project Collection. Alle tekstiler produseres i Europa og testes nøye med hensyn til egenskaper og bruksområder.


Rullegardin dekker deler av vinduet når sollyset er som verst.


Gardiner dekker hele vinder og kan fjernes når solen er gått ned.


Solskjerming, praktisk når det blir for lyst og for varmt o hus med store vindusflater.

På nettsiden kan du lese mer om de ulike produktene, lamellgardin, liftgardin, paneler, persienner og flere andre praktiske løsninger avhengig av hvordan vinduer er plassert og hvordan rommet ser ut forøvrig. Du får solskjerming i mange farger og møtiver så besøk nettsiden og finn inspirasjon. Er du interessert i å se ulike løsninger så finn din nærmeste forhandler.

Kilde/bilder: Silent Gliss