Stash
It's all about the details
It's all about the details

Interior pictures from Tara Donne

0
Tara Donne strekker seg etter å fange den perfekte vinkelen. Hun fotografier det hun elsker: mat, reise og venner. Vintage: Grønnsaksmarkeder, Karibiens varme, interiør, frodige landskap – hun fanger øyeblikkene.

Tara Donne er oppvokst på landet men bor for øyeblikket i New York. Donne lar seg inspirere av begge: tempoet, trær, plasser på landsbygda, samhandling, i nabolaget og i de urbane strøk. Tara er utdannet fotograf og har tilbrakt år som redaktør i domino(nedlagt), Real Simple, og hos Martha Stewart. Hun har vært anerkjent i PDNs 30 Photographers to Watch (2006) og Communication Arts ‘Fresh kolonne (2008).
1
Her har hun tatt bilder fra et hjem som er preget av at alt er gammelt og tilpasset den boligen som er fotografert. Gammelt sølvbestikk og gammel tekstil.

2
Oppvasken tas i oppvaskkummen, flott stentøy behandles forsiktig. Legg merke til den praktiske, røde oppvaskbaljen fra Normann C.

3
En gammel bokhylle dekorert med alt fra bøker til postkort, radio og plakater.

4
Kjøkkenet står i stil til resten av huset, komfyren er verneverdig i seg selv.

5
Festlig retro tapet, et vesentlig slitt bord som benyttes for sjenking av drinker. En miniatyr av Eiffeltårnet står behørlig plassert.

6
Knall grønn kommode med fotografier klistret på veggen, oppbevaring av papir, en asiatisk inspirert vase og et fuglebur.

7
Samme stil også på badet, lysekrone i taket og et flott badekar av den eldre typen.

8
Skuffen med sølvtøy, mye sølvtøy, gammelt og godt brukt.

9
Keramikk, arvet og/eller kjøpt på loppemarked og mathende tekstil.

10
Nærbilde av komfyren, rød kaffekanne og mange små bokser til oppbevaring.

11
Gammelt og erverdig stentøy, inspirert av østens mønster.

12

Liker du denne stiltypen, vintage, så finner du sikkert masse inspirasjon i magasinet Lonny, Lonnymag. Her kan du se bilder fra andres hjem gjennom intervjuer og finne gode ideer til dekorasjoner og interiør. Magasinet er publisert online i sin helhet med Issuu.

Kilde/bilder: Tara Donne