Stash
It's all about the details
It's all about the details

Fotografier fra Picturewall.no

Bak hvert bilde ligger det en historie, bilder kan si mer enn tusen ord. Hos Picturewall behandler de hvert enkelt bilde med respekt. Ferdige bildepakker eller dine egne bilder. Bildebehandlingen skjer manuelt og de legger sin fagkompetanse i å skape noe unikt, akkurat for deg.

Picturewall, det ligger jo (litt) i navnet – er en vegg av bilder. Færre enn 10 bilder blir litt for puslete. Det unike med Picturewall.no kommer best fram når man monterer et visst antall bilder sammen og Picturewall.no tilbyr de samme motivene på 50×50 cm akryl eller aluminium, da selvfølgelig som enkeltbilder.

Sammen med dine bilder får du tilsendt en avstandsmal og Tack-it fra Faber Castell. Tack-it fester til stort sett alle materialer og gjør det mulig for deg å reorganisere, flytte og bytte bildene dine slik at din Picturewall blir akkurat som du vil ha den. Picturewall kommer i 13×13 og 26×26 cm. De kan lage bilder (kvadratiske) opp til 150×150 cm størrelse.

Du kan kjøpe ferdig designede pakker med ti bilder eller du kan laste opp dine favorittbilder og skap din helt unike vegg med bilder montert.


Her er hele seksti bilder med ulikt motiv montert. Fargerikt og dekorativt.


Lille Gioia, en dansk/svensk gårdshund (DSG) koser seg på saueskinn i egen stol.

Kilde/bilder: Picturewall