Stash
It's all about the details
It's all about the details

Interior pictures, Erik Johnson

1
Interiørfotografer formidler både helhet og detaljer fra boliger og inspirerer til fornyelse i egen bolig. Boliger innredet med hjelp fra interiørstylist, med god hjelp fra de som skal bruke boligen, er både spennende og inspirerende.

Her er noen av Erik Johnson sine arbeider publisert, med morsomme detaljer fra ulike boliger bebodd av folk med ulike behov, smak og stil. Nettsiden forteller ikke så mye om fotografen – dog bilder som vi liker.

2
Retro stil: fra venstre: Morsom plakat med Campobella Mushroom Soup på veggen og en for mange ukjent utførelse av hjemmetelefon på nattbordet. Nydelig dealj. Til høyre en flott vegg med bilde av hunder, collage og Apple.

3
Gedigen klokke som passer godt til bord og stoler til venstre. Bildet til høyre er fra en annen vinkel på samme kjøkken. Flott utsikt for frokost, lunsj og middag.

4
Soverom og stue, hvordan gjennomføre samme stil i alle rom? I denne boligen har de fokusert på naturfarger sammen med mørkt tre og matchende tepper på gulvene.

5
Morsomme detaljer gjør det store hele. Lite stuebord, godstolen og en ganske festlig rød dør til venstre. Til høyre et stort spisebord med godt lys fra store vinduer, plass til laptop og gjester rundt spisebordet.

6
Praktiske detaljer, krydderhylle på veggen, oppbevaring av kjøkkenting, stæsj, forrige tiårs gulfarge på veggen. Landlig kjøkkenstil

7
Bolig med vinduer fra gulv til tak og innstikk av sort i interiøret. Dekorative hyller og flotte tepper på gulvet bidrar til helhet i interiøret.

8
Tuber av maling til venstre, med testfarge. Flotte gulv og god plass i atelieret.

9
Fargerike dynetrekk til barnerommet, med tilhørende bad. Fargerikt.

10
Utetid

11
Nydelig inne med mulighet til å åpne heldekkende vinduer  og være ute. Uteplass med egen dam. Her kan man finne roen med en god bok og/eller passende musikk.

12
Morsomt innslag med slagstøvler på badet.  Natur med innslag av gull i interiøret.

13

14

15

16

17

18

Enda en interiørfotograf presentert. Se flere bilder fra interiørfotografer
.
Kilde/bilder: Erik Johnson