Stash
It's all about the details
It's all about the details

Furniture for your cat


Flotte møbler designet for eiere og katter med sans for detaljer. Modellene er flere og passer utmerket i hjem hvor man er opptatt av design i tillegg til komfort for små og store kattepuser.

Designeren Elizabeth Paige Smith, EPS Design, har designet disse flotte møblene som for det meste er laget av resirkulert papp. Ideen fik hun da katten krøllet seg sammen i en kreasjon laget for en papirprodusent og resultatet er blitt ganske flott.


Sengen Couchette, designet som en X. Her er det plass til to katter.


Prisen ligger på ca 280 – 330 EURO og kan kjøpes blant annet på nettsiden.


Sengen Prrrounge, også avbildet på hovedbildet til artikkelen.


Den originale Kittypod

Kittypod består av resirkulerte materialer og er flott for de som setter pris på miljømessig gjennomtenkt design. Den buede egg-formen skaper en formtilpasset seng for katter i alle størrelser. Teksturen  gir en overflate som er mykt og puster og er holdbart for riper, noe som gjør Kittypod til det perfekte møbel for kresne katter.

Kilde/bilder: EPS Design, Kittypod, Elizabeth Paige Smith