Stash
It's all about the details
It's all about the details

Interior picts, Sally Conran


Sally Conran er stylist og bosatt i London. Hun er utdannet art director og styler for fotografer med spesialområde innen interiør, livsstil og mat. Conran har jobbet for både magasiner, reklamebyråer, hoteller og private i over ti år. Her kan du stifte bekjentskap med stylisten via utvalgte arbeider.

Stylisten Salyy Conran har levert arbeider til blant annet Elle Decoration, Easy Living, Homes & Gardens, Period Living og Livingetc. Hun har, i tillegg til å style boliger, også utgitt to bøker. Her vises noen av hennes arbeider, interiør og matbilder til inspirasjon.

I tillegg til å style leilighet for fotografering så tar Conran også bilder av blant annet mat.

Suppen ser veldig god ut, den må da inneholde kokos!


Franske, velmodne oster


Blåbærpai!

Kilde/bilder: Sally Conran stylist